Yhteydenotto

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse [email protected] 

Lataa pressitiedote tästä.

Voit lähettää meille risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia. Oletko mainostaja tai esimerkiksi yhteiskunnallinen vaikuttaja? Haluatko tavoittaa kansan yhteisten ongelmien äärellä ja tarjota palveluitasi tai ratkaisuja sivuilta löytyviin ongelmiin? Ota rohkeasti yhteyttä!

Vaikka sivustoa ylläpidetäänkin tietty pilke silmäkulmassa, on tavoitteenamme olla myös mukana rakentamassa paremmin toimivaa ja voivaa Suomea. Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi eri medioiden kanssa ja annamme haastatteluja sekä lisäinfoa toiminnastamme siitä kiinnostuneille.

Huomaa, että ko. sähköpostiosoite ei ole kertomusten lähettämistä varten. Siihen tarkoitukseen löytyy lomake päävalikosta.

Me kerromme tarinasi

Suomi osaa nykyään yllättää lähes päivittäin järjettömyydellään. Joskus järjettömyys kolahtaa omaan nilkkaan, tai sitten joku lähipiiristäsi taistelee ongelmien kanssa, joista olettaisit maalaisjärjellä selviävän, mutta ei koska “Se ei vain valitettavasti ole mahdollista.” Halusimme rakentaa sivuston tämän tekemisen ja elämisen vaikeuden ympärille Suomessa, ja siitä syntyi ajatus lupaviidakko.fi:stä.

On olemassa verkkosivustoja sekä uutistoimittajia jotka kertovat kyllä asioista yleisellä tasolla, mutta me halusimme päästä käsittelemään asioita konkreettisemmalla tasolla, antaa väylän kansalle jolla on asiaa! Haluamme herättää keskustelua ja toivomme, että sivustomme kautta ihmiset voisivat jakaa kokemuksiaan vapaasti ja löytää jopa ratkaisuja ongelmiinsa ja välttää niitä.

Keräsimme kaveriporukasta tiimin jonka kanssa rakensimme sivuston ja nyt toivomme, että juuri sinä saat siitä ajanvietettä, ajateltavaa tai apua. Me haluamme kuulla sinunkin tarinasi!

Muutoshakuisesti ja yhteistyöterveisin,
– Ville, Jussi, Jaana

JaanaVilleJussi

Kiitämme

Logon piirtänyt: Juha-Matti Kinnunen